söndag 6 november 2011

Julmässesåpan dag 14

Tjolahopp.

Idag jobbar vi bara 11 timmar så jag hinner blogga lite.


Femenint som tusan - längtar till jag får ta på mig en klänning igen och känna mig som kvinna!!

Fantastiskt duktig kör som sjunger på beställning. Kul grej - tycker nån kan kopiera i Västervik.

Tomten är på plats - om nån undrar vad han pysslar med denna vecka. Han vilar hårt på sin tron!

Finaste lilla granbocken pryder vår entré

Masugen finffint belyst.

Gourmét mat på kvällningen efter 14 timmars arbetspass

Ni är säkert mest intresserade av smaskiga detaljer så som i såporna. Och ni ska veta att det finns tusentals roliga detaljer men det är ju lite känsligt att berätta sån´t såhär så tyvärr de stannar hos mig. Man  får ett gäng garv varje dag mellan slitet.

Chefen fråga mig häromdagen vad det är jag gör på en hel dag egentligen - jag kan förstå att han han undrar eftersom jag mest går och går och går hela tiden - jag kan ju beskriva vissa saker jag gör - men resten av tiden är det utryckningar på allt möjligt som jag glömmer lika fort som jag gjort det.

Mina nära och kära (de flesta av dem) fattar inte vad jag gör alls och de fattar knappt att jag inte är hemma. Min lillasyrra tex undrar om mina barn kommer till mig i morgon - jo det är ju troligt när jag är i Växjö. Jag la ut en nyckel så de kan ju komma in och det finns mat i frysen haha.

I morron har vi också bara 11 timmarsdag - helskönt ju. Sen tis-torsd jobbar vi tíll typ 22 - så då lär det inte bli nån blogging.

Kan ju berätta med att man inte är så jäkla skitfräsch när man jobbar, äter och sover. När man duschar så varar det inte så länge att man hinner raka bena - ser ut som en skogsmulle nu, men va fan gör väl det! Jag har ju ingen att krypa ner till här ändå!

Go natt på er.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar