tisdag 2 augusti 2011

I´m back - Klassfestbilder - Ligger sjukt efter här! Har ni saknat mig?

Jahaja - när jag skrev sist är för 1,5 vecka sedan var jag grymt bakis och hade en ny fest på ingång.
Jag tror vi tar denna hysteriska tid i bilder - det är roligast ju.
Man vet att man är kvar lite väl sent på jobbet när man måste ha solglasögon för att kunna se på skärmen.
Övertiden började v 28.

Min "pratare" - sånna här har jag och PG (chefen) och de går varma före och under alla event. Vår bästa kompis, man kommer ju på grejer när man ska sova och kör bil och sån´t och då är det ovärdeligt att kunna prata in det snabbt och lyssna igen när man vaknar! Toppenpryl!

Här är Ubbe och Frippen och bygger vårt mega partytält. 8*4 m med plats för alla oss partypeople och dansgolv! Tack så världans grabbar!!

Bakis och nyvaken som tusan - men party på g - bakar kladdkaka till festen!

Gästerna börjar anlända



Erik gillar kebabpizza!!

And so do I!
Det är inte så glammigt att käka familjepizza på klassfest - rent av grisigt. Men gott!
Grisigt bord - Henke ser ut som att han inte tyckte det var så värst med pizza!


Ankarsrummare!
Pekka hade vatt på "förfest" med fotbollslaget. Han låg liiite före oss andra och fick stolen med armstöd. Det är såhör de flesta av oss ser Pekka - alltså vi ser upp till honom. Han är lång som tusan karln. Här berättar han om vad han gjort sen sist - alltså sen högstadiet. Det tog en stund, faktiskt lite längre tid än min story (som jag gjorde så kort jag bara kunde faktiskt).


My darling Linda and Me! Hon har väl vatt med förut i bloggen min Linda? Om inte så är detta alltså min äldsta och bästa vän. Vi är vänner sen 6 års ålder och har varit osams en enda gång - det var en kanotdjävels fel. Inga killar alltså - gillade vi samma så delade vi, smart ju!

Kristin, Linda och jag.


Matte passar på att gosa loss!

Dethär är Mats Fransson - som jag skrev om tidigare - han som roade mig och min syster på en tråkig bussresa till Ullared, när vi var små.

Cissi är lite heltokig faktiskt, pratar och låter mer än mig och det tycker jag är fullständigt underbart :)


Henke and Me. Den här killen var min första kärlek (jag var 6 år när jag blev förälskad och det gick över helt först när jag var 12 och X kom in i mitt liv)! Mitt första hångel (alltså vi försökte reda ut det där, men killar har ju skitdåligt minne från när de var små så jag blev inte klokare trots att jag nu fick chansen att fråga honom - det finns en annan kille som jag trodde var första hånglet ju, men jag får inte ihop det riktigt och han var inte med på festen).

Vi har bara träffats en gång sen högstadiet (på godisaffären i Verkebeck haha). Men vi var ihop typ i ettan och tvåan och kanske trean sådär - det var Gunnebodiscohångel som gällde på den tiden. Kul var det och som jag skrev i ett tidigare inlägg här så har de här första kärlekarna landade ju i innersta hjärterummet och där stannar de - fast de har liksom en egen avdelning där.
Har ni glömt så var det såhär: http://westbaymorsan.blogspot.com/2011/06/varfor-ar-det-sa-provocerande-att-valja.html

Barndomsvänner återförenas - så vackert. Pekka överfallet Mats!



Cissi och Erik kände inte varann så värst innan. Nu har de snackat några timmar och känner varann rätt bra!

Socialistsvinet och kapitalistsvinet snackar politik utanför tältet - medan vi andra dansar loss!

Politiska diskussioner - slutade i en standup battle kl 3.30 typ. Hysteriskt roligt med två teaterapor som dessa! När kommer er show på Norra Brunn undrar jag!!??

Jorå!
Rätt som det var var min skurmopp ute i partytältet. Man kan ha rätt kul med städgrejer alltså :)
Dancing is everything!

jag tror de här två var mest tid på dansgolvet - jag var ju lite i fixartagen och ville dessutom snacka lite med de gamla klassisarna. Annars är det ju jag som samlar dansgolvtimmar. Har ju iofs en jävla massa på kontot så det räckte fint ändå!

Japp - Ronnie the panter! :) Ronnie var jag också ihop med lite på lågstadiet - men vi är väldigt oense om hur allt gick till egentligen och om vi alls gjorde slut haha

Cissi kan också :)


Ni kommer ihåg att jag sa att Linda och jag inte bråka om killar va? Den här delade vi systerligt på och det gick jättebra! Linda var också ihop med Henke typ samtidigt som mig och sådär. Mysig återförening haha.

Kul på klassfest!
Danza Koduro

Löv is in the air!!

Hela partygänget!
Ni kommer ihåg mina grannar va - som festar på söndagnätter (och även nu kan jag tillägga). De hade mage att komma ner och klaga 3 gånger. Inte sura men bedjande. Jag förklarade att jag samlat ihop till detta med mins vaknätter på söndagar. Jag som ju lärt mig lite om konflikthantering i mitt jobb frågade diplomatiskt:
Vad är det som är problemet - är det musiken eller basen?
Hon (jo han har ett gäng tånårstjejer som bor däruppe men det är ju en annan historia) svarade:
Nä det är nog sången!
Hahahah - som om det skulle låta illa när ett 10 tal folk sjunger till spotify. Hon tyckte det var gällt. Kl 3 eller nå´t tänkte jag ändå att det kan ju va fler grannar som tycker vi sjunger illa så då gick vi in. Sån´t kan ju sabba en fest rätt bra. Men det fortsatte vara kul - lite mer soft snacka om allt möjligt i livet i stället och skratta hysteriskt - men det får de fan tåla!
Jag har en hel massa mer underbara bilder - men det tar ju en halv dag att ladda upp.
Nu hann jag inte med att göra några marsipanrosor till lördagens bröllopstårta.

Igår tog jag ett nakendopp i en liten gullig sjö utanför stan - hur fint som helst - spegelblankt, tyst och underbart! Det är ungefär lika stor skillnad att bada med eller utan badkläder som att..... hm... käka kola med eller utan papper, så att säga.

Hinner inte köra HojRocken här - få ta den en annan dag. Det var i alla fall lika kul som alltid - grymma konserter och kul folk! I morgon är min sista dag innan semestern.
Saknar mina små så att det gör ont i kroppen!! Ska bli heeeelt underbart med 3,5 veckor bara kidsen och jag. Inget jobba, inga fester, inga.....

Återkommer med mer från Hojrock och livet så snart jag kan. Se ya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar